Image Alt

Backup On-Line

Un dels actius més importants del seu negoci, són les seves dades. Mantenir una còpia segura de les seves dades fora de l’Oficina de farmàcia a més de ser una obligació legal per la LOPD, és imprescindible per garantir la continuïtat de la seva activitat. Avui dia ningú està lliure d’una pèrdua d’informació a causa d’un incendi, robatori, trencament del disc dur, avaries causades per tempestes, eliminació per error, etc. Finestres.com li ajuda a definir les estratègies de seguretat i a implementar un pla de contingència perquè el seu negoci en cas de perduda de dades torni a estar operatiu en el menor temps possible.

Característiques i avantatges del nostre Backup On-Line

Seguretat

Els Internet Data Centers (IDC) dels nostres “Partners” han estat dissenyats per assegurar el seu funcionament amb una disponibilitat total gràcies a la redundància n+1 de tots els elements crítics. Disposen d’avançats sistemes de monitoratge i gestió dels servidors per detectar qualsevol possible error, encara que en cas de ser necessària una intervenció tècnica in situ els tècnics estan pendents de tot 24 hores al dia, 365 dies a l’any. Tota la informació transferida entre el seu equip i els nostres servidors s’encripta (codifica) amb algorismes robusts que garanteixen la seguretat i integritat de les dades. S’utilitzen diferents algorismes com el sistema de filtrat Blowfish, que utilitza encriptació de 448 bits.

Senzillesa

El programari d’administració és molt intuïtiu i li permet seleccionar molt fàcilment el contingut de la còpia de seguretat. La interfície permet programar els backups diaris a certa hora i apagar automàticament l’equip en finalitzar la còpia.

Confidencialitat

Tota la informació a la qual es té accés per part de Finestres.com està emparada pels contractes de confidencialitat que se signen per ambdues parts.

Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials